Ratsastajan opaskurssi kilpailumaailmaan ja sääntöihin

8.2.2019 klo 18:00

SRL Itä-Suomen alue järjestää ratsastajan opaskurssin kilpailumaailmaan ja -sääntöihin perjantaina 8.2.2019 klo 18-21. Käsiteltävät lajit koulu-, este- ja kenttäratsastus. Kouluttajina Jaana Seppänen ja Milla Heikkinen.

LiveStream seuranta Lupiksen kahviossa Suonenjoella Vanhamäellä olevaan koulutukseen.

LIVESTREAM SEURANTA tilaisuus Lupiksen kahviossa isolta TV screeniltä. Tilaisuudesta saat osallistumistodistuksen kilpailulupaa varten seurallesi toimitettavaksi. Ilmoittaudu viestillä toimiston numeroon 040 127 3771 viimeistään ke 6.2. Kahvio palvelee tilaisuuden ajan. Tilaisuus on maksuton osallistujille.

Koulutus sopii niin kilpailemista aloitteleville / E- tai D-lupaa haluaville ratsastajille kuin heidän huoltajilleenkin (Huom - kilpailusääntöjen mukaan alle 15-vuotiaan kilpailijan osalta esimerkiksi kilpailukelpoisuudesta vastaa kilpailijan huoltaja).

Koulutus tulee olla suoritettuna ensimmäistä kertaa D-lupaa hakiessa, ja suosittelemme lämpimästi myös kaikkien E-lupaa hakevien osallistuvan tähän koulutukseen! Koulutuksen avulla saat perustiedot kilpailuiden käytänteistä ja säännöistä. Kun kilpailuiden käytännöt ja säännöt ovat sinulle tuttuja, on kilpailuihin osallistuminen stressittömämpää, turvallisempaa ja todennäköisesti myös parempia tuloksia tuottavaa, kun tiedät että mitä, milloin ja miksi kilpailuissa tulee tehdä!