Sääntökoulutus 18.1.2020

2.12.2019

Kiuruveden Ratsastajat järjestää toivotun sääntökoulutuksen Ratsastuskeskus Lupiksella (Niemenmutka 39, 74700 Kiuruvesi) lauantaina 18.1. iltapäivällä. Kouluttajana Elise Toppinen. Kellonaika tarkennetaan lähempänä!

Mistä on kyse?
Erityisesti, jos haet tai aiot ehkä hakea ensimmäistä kertaa kilpailulupaa ensi vuodelle, nyt mukaan: suoritettu kilpailusääntökoulutus on edellytys E-kilpailuluvan (1-tason/"seurakilpailut") hakemiselle. (Vuoden 2019 luvat ovat voimassa tammikuun 2020.)

Myös aiemmin koulutuksen käyneiden on aiheellista kerrata tiedot säännöistä mikäli osallistumisesta koulutukseen on kulunut useampi vuosi tai välissä on vuosia joina ei ole hankkinut lupaa lainkaan. Aihe on kilpailujen sujuvuuden ja niihin valmistautumisen kannalta keskeistä asiaa. Alle 13-vuotiaan kanssa koulutukseen osallistuu huoltaja tai muu täysi-ikäinen henkilö, joka vastaa hänen kilpailemisestaan.

Hinta: Kiuran jäsenelle tai Talent-osallistujalle ilmainen, muut seurat 5€. Maksu tasarahalla paikan päällä.

 

Ilmoittautuminen: sähköpostitse viimeistään 10.1.2020 osoitteeseen kiuruvedenratsastajatry@gmail.com, (nimi, seura, maininta jos Talentissa mukana) alle 13-vuotiaan ilmoittautumisessa lisätiedoksi huoltajan/muun vastaavan täysi-ikäisen nimi, joka osallistuu nuoren mukana.