Kilpailut

Kiuruveden Ratsastajat järjestää yhteistyössä Ylä-Savon ammattiopiston kanssa este- ja kouluratsastuskilpailuja 1-3 tasolla. Kilpailuiden määrä, tasot ja lajit vaihtelevat vuosittain kunkin vuoden painopistealueiden mukaan. Löydät kilpailuista tietoa ja kisakutsut Kipasta, kipa.ratsastus.fi

 

Vuoden 2019 SRL:n teemavuoden "Yhdessä" mukaisesti nyt myös Itä-Suomen 2-tason kisoissa on mahdollista tavoitella palkintoja yhdessä kaverin kanssa! Sekä koulu- että esteratsastuksessa ratsastetaan Yhdessä -paricupit. Katso lisätietoja tämän sivun alalaidan liitteestä!

 

Kiuruveden Ratsastajien 30-v  juhlakilpailut järjestettiin 18.-19.5.2019 Hingunniemessä! Kiitos yhteistyökumppaneille, talkoolaisille, toimihenkilöille sekä kilpailijoille!

 

 

Huom!
Kilpailevat ratsukot: Kiura muistaa onnittelujen muodossa 2- ja 3-tasolla saavutettuja voittoja ja sijoituksia Facebookissa! Ilmoitathan tuloksesi johtokunnan tiedotusvastaavalle (0408448932 / Sanna), koska kilpailevien Kiuralaisten määrän kasvaessa joku tulos saattaa mennä ohi :) Näin pystymme tasapuolisesti muistamaan kaikkia. Kiitos!

(c) Viivi Varis
(c) Viivi Varis
(c) Tanja Virolainen

Kuvia kilpailuista vuosien saatossa