Valmennukset

(c) Viivi Varis

 

KiuRa järjestää ympäri vuoden säännöllistä valmennustoimintaa Hingunniemessä niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Valmennukset ovat avoimia kaikille innokkaille niin läheltä kuin kauempaakin. Talviaikana treenataan maneesissa (20 x 80) ja kesäaikana isolla ratsastuskentällä. 

Valmennusten ajankohdat löydät etusivun tapahtumakalenterista. Ajankohdat pyritään lyömään lukkoon aina lukukausittain eli kevät /syksy mutta muutoksia toki tulee ja niistä nopeiten tiedon saa KiuRan Facebook sivujen kautta. Käy siis tykkäämässä sivusta! Muutokset päivitetään samantien myös www sivujen kalenteriin. Mikäli tulee mitä tahansa kysyttävää, kannattaa soittaa kyseisen valmentajan valmennuksista vastaavalle - yhteystiedot löytyvät valmentajaesittelystä.

KiuRan ratsastustuntilaisilla sekä Hingunniemen opiskelijoilla on mahdollista osallistua valmennuksiin oppilaitoksen hevosilla, mikäli niiden työ oppilaitoksen opetushevosina antaa myötä. Oppilaitoksen opiskelijat ovat tervetulleita valmennuksiin myös omilla hevosillaan!

Huomioithan, että ulkopuolisten valmentajien valmennuksiin ilmoittautuminen on sitova. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli estyt tulemaan, olet velvollinen järjestämään tilallesi toisen ratsukon tai maksamaan valmennuksen. Olethan yhteydessä, jotta voimme tarvittaessa auttaa etsimään korvaavan ratsukon. Tämä menettely on voimassa myös ratsastajan tai hevosen sairastumistapauksissa.

Tässä valmentajamme esittäytyvät, olkaa hyvä!

Esittelyjen yhteydestä löydät valmennusten yhteyshenkilöiden tiedot eli heille kaikki tiedustelut sekä ilmoittautumiset.

Vuokko Porthan, kouluratsastus

Koulutukselta olen Ratsastuksenopettaja ja SRL:n lajivalmentaja (kouluratsastus). Olen päätyökseni opettanut 13 vuotta ratsastuskoululla ja nyt 2 vuotta päätoimisena valmentajana. Tällä hetkellä työskentelen vain valmentajana. Olen vuosien saatossa myös ratsuttanut paljon hevosia, mm. sisäänratsastanut nuoria ja kilpaillut kansallisella tasolla. Parhaiten tunnettu hevonen kilparadoilta on varmasti Pikker, jonka koulutin 3-vuotiaasta VaA -tasolle. Tällä hetkellä minulla on 5 -vuotias FWB Lapinjärvi Vermouth. Hevosen isä on Edward Gal:n kilpahevonen Voice. Ostin Wertin 0,5 -vuotiaana ja olen sisäänratsastanut ja kouluttanut sen itse. Tavoitteena 6 - vuotis kaudella Preeder`s Prize sekä myöhemmin Vaativat koululuokat ja haaveissa SM kilpailuihin osallistuminen. Valmentajana olen tarkka hevosen oikeaoppisesta ratsastamisesta ja kohtelusta. Haluan että hevoset ratsastetaan aktiiviseksi kantamaan itsensä rehellisesti läpi kehon, notkeaksi ja rennoksi. Jokaiselle hevoselle ja ratsastajalle tulee löytää sopivat työkalut niin että ne tukevat heidän kotityöskenteyä mahdollisimman hyvällä tavalla olemalla avarakatseinen erilaisille tekniikoille.

Valmennusten hinnat: 4 ratsukkoa 36e, 3 ratsukkoa 39 e ja paritunti 46 e 

Valmennusten yhteyshenkilö: Hanne Karoluoto, p. 040-4113949

Valmennusten ajankohdat löydät etusivulta tapahtumakalenterista.

 

Matti Eklund, esteratsastus

Koulutukseltani olen "vanhan liiton" ratsuvalmentaja, mikä tarkoittaa sitä, että valmistuakseen piti kilpailla 140cm tasolla esteitä ja kouluratsastaa kansallisella tasolla, tämän lisäksi piti kilpailla nuorilla nuorten luokissa ja hoitaa laatuarvostelu/oripäivät. Sitten on tämä Srl:n lajivalmentaja lisenssi. Olen toiminut valmentajana ja ratsuttajana koko aikuisikäni eli yli kaksikymmentä vuotta. Työnantajia on ollut monia mm. Christopher Wegelius, Peik Anderssin ja Völzin hevosperhe Saksassa. Parhaita ratsutettavia kilpailuissa ovat olleet Montreal, Rio Grande ja Elektra F. Pidän valmentamisesta ihan kaikilla tasoilla ja nautin, kun hevoset rentoutuvat ja ymmärtävät mitä heiltä halutaan. Tärkeintä on olla hevosen puolella ja paras palkinto on tyytyväinen hevonen.

Valmennusten hinnat: 2-3 ratsukon ryhmissä 45 e

Valmennusten yhteyshenkilö: Heidi Julkunen, p. 0400 277 885

Valmennusten ajankohdat löydät etusivulta tapahtumakalenterista.

 

Antti Jauhiainen, esteratsastus

Esittelyteksti tulossa.

Valmennusten hinnat: 3 ratsukon ryhmässä 40 e, 4 ratsukon ryhmässä 35e

Valmennusten yhteyshenkilö: Sirpa Rissanen, p. 050 338 2093 

Valmennusten ajankohdat löydät etusivulta tapahtumakalenterista. Antti käy Hingunniemessä noin kerran kuussa.