Muu toiminta

 

Rataharjoitukset

Järjestämme säännöllisesti rataharjoituksia niin este- kuin kouluratsastuksessakin. 

 

Kiura 30-v apuraha

Kiuruveden Ratsastajat ry myönsi 30-vuotisen toimintansa kunniaksi apurahaa aktiivisille ja toimintaan sitoutuneille jäsenilleen. Apuraha oli haettavissa loppuvuonna 2019. Apuraha myönnettiin hakemuksesta Jenni Anttilalle, Emma Julkuselle, Pinja Mykkäselle ja Sara Niskaselle. Hakijoiden perusteluissa oli havaittavissa vahva suunnitelmallisuus ja oma henkilökohtainen motivaatio itsensä ja ratsunsa/ratsujensa kehittämiselle.

 

Järjestämme jäsenistön toiveiden ja ideoiden perusteella hevosiin ja ratsastukseen liittyvää oheistoimintaa, kuten seuramatkan vuosittain.

Vuosien varrella olemme järjestäneet liikuntaa ratsastajille, oman tiimin kilpaileville ratsukoille sekä erilaisia hankkeita. Vuonna 2016 teetätettiin KiuRalaisten oma pipo. 

Otamme mielellämme vastaan ideoita toiminnan kehittämiseen. Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan järjestämään yhdessä monenlaista kivaa!

Vuodesta 2016 seura on jakanut vuosittain Vuoden Kiuralainen - tunnustuksen. Loppuvuodesta keräämme ehdotuksia, kuka voisi olla palkinnon ansainnut ja miksi. Tunnustus jaetaan syyskokouksen yhteydessä. 

Heppakerho junnuille.