Ratsastustunnit

Kiuruveden ratsastajien tuntitoiminta Hingunniemessä

Kiuruveden Ratsastajien järjestämät ratsastustunnit ovat lauantaisin ja maanantaisin Hingunniemen maneesissa tai sään salliessa ulkokentällä. Opetus tapahtuu ammattiopiston opetushevosilla ja opettajina toimivat KiuRan nimeämät tuntiopettajat. Opetus tapahtuu ryhmissä joissa on enimmillään 6 ratsastajaa per ryhmä. Ryhmät ovat avoimia kaikille ikäluokille, ellei ole erikseen muuta mainittu. 

Voit osallistua tunneille myös omalla hevosellasi!

Maanantai​

  • klo 17-18 jatko / He C
  • klo 18-19 He B / He A, aikuiset

Lauantai

  • 10-11 jatko / He C, puomikoulu
  • 11-12 jatko / He C
  • 12-13 He B / He A

Tuntivaraukset ja mahdolliset peruutukset

Tuntivaraukset /vakiotunnin peruutukset lauantain tunneille torstai-iltaan klo 18 mennessä ja maanantain tunneille sunnuntai iltaan klo 18 mennessä.

KiuRan tuntipuhelin: 040-5710977

Mikäli puheluusi ei vastata, jätä viesti, niin soitamme takaisin.

Voit varata myös vakiotunnin. Jos et pysty osallistumaan vakiotunnillesi lauantaina peru tuntisi torstaina klo 18 mennessä ja maanantain tunti sunnuntaina klo 18 mennessä. Myöhemmin perutusta tunnista veloitetaan puolet tunnin hinnasta. Kokonaan perumatta jätetyistä ratsastus- ja valmennustunneista perimme täyden hinnan. 

Kaudella 2016-2017 Kiuran tunneista vastaa ratsastuksenohjaaja Tanja Virolainen.

Ratsastusvarusteet oltava itsellä mukana, Hingunniemessä ei ole lainattavia varusteita
-turvakypärä, hanskat, kannalliset ratsastussaappaat tai ratsastuskengät ja saappaanvarret /minichapsit, raippa, ratsastushousut

Talvisin tarvitset riittävän lämpimät vaatteet koska maneesimme on lämmittämätön. Pakkasraja tunneillamme on -20C ja noudatamme Hingunniemen ratsutallin pakkasmittarin lukemia. Epäselvissä tilanteissa lauantaiaamuisin asiasta antaa lisätietoa tuntivarauspuhelin tai vastaaja.

Tuntihinnat
Lauantai- ja maanantai tuntien hinta on jäsenille 20 euroa ja ei-jäsenille 22 euroa (tunnilla 4-6 ratsukkoa). Ratsastustunnin hinta omalla hevosella on sama kuin muillakin, sis. maneesivuokran.

Lisätietoa Kiuruveden Ratsastajien jäsenyydestä saat kohdasta jäsenyys. 

Tervetuloa ratsastamaan KiuRan tunneille Hingunniemeen!