Ajankohtaista

Kevätkokous (28.4.2021)
Syyskokous (16.11.2020)
Kiuruveden Ratsastajat ry:n syyskokous Ratsastuskeskus Lupiksella 19.11.2020 klo 18. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Huomioidaan yleiset koronaohjeistukset: paikalle vain terveenä, maskisuositus ja 1-2 m turvavälit.
Drive in-tapahtuma (27.9.2020)
Kiuruveden Ratsastajat järjestää Drive in- esteharjoituksen Ratsastuskeskus Lupiksella 30.10.2020 kello 15 alkaen. Rataharjoitukset alkaa kello 16 laaditun aikataulun mukaisesti. Maneesissa on esterata ja rataharjoituksen estekorkeus on säädeltävissä ristikosta 10cm välein 140cm asti. Tapahtumaan ennakko ilmottaudutaan seuran sähköpostiin kiuruvedenratsastajatry@gmail.com 23.10 mennessä sitovasti ja maksu suoritetaan myös 23.10 mennessä seuran tilille FI26 5157 0620 0077 24. Ilmottautuessa sähköpostiin tulee ilmoittaa ratsastajan ja hevosen nimi sekä hypättävä estekorkeus. Rataharjoituksesta peritään 20€ maksu per ratsukko joka sisältää mahdollisuuden harjoitella esteradalla 15min ja verryttely maneesissa. Maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Valmennusta tai opetusta tilaisuudessa ei ole, oman valmentajan käyttö mahdollista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, jokainen huolehtii itse riittävästä vakuutusturvasta. Tulethan paikalle vain terveenä ja osallistut hevosella joka on rokoitettu asian mukaisesti. Tiedustelut ja varaukset Ratsastuskeskus Lupiksen hevosen vuokraamisesta harjoitukseen Lupikselle puh. 040 1273771
Eila Tiikkaiselle myönnettiin kultainen ansiomerkki Kiuruveden Ratsastajien esityksestä. Tiikkainen on seuran perustajajäsen ja ollut mukana johtokunnassa lähes koko seuran kolmekymmenvuotisen historian ajan. Puheenjohtajana Tiikkainen on toiminut yli kymmenen vuotta. Tiikkainen on ollut ratkaisevassa roolissa seuran ja Ylä-Savon ammattiopiston Hingunniemen toimipisteen yhteistyön kehittämisessä ratsastusurheilun koulutuksen, harrastuksen ja kilpailemisen edistämiseksi niin paikallisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisesti. Tiikkaisen toiminnan ansiosta Kiuruvedestä on muodostunut pohjoisen Suomen merkittävä ratsastusurheilun ja hevosalan koulutuksen toimija. Tiikkaisen toimikaudella Kiuruveden Ratsastajat on järjestänyt useita kansallisia ja jopa SM-tason kilpailuja eri lajeissa. Eila Tiikkaisen rohkeudesta ja innovatiivisuudesta kertovat hänen ideoimansa ja pitkälti organisoimansa ratsastusrippikoululeirit sekä se, että ratsastus on jo vuosia ollut osa paikallisen lukion opetussuunnitelmaa. Kiuruveden ratsastajat onnittelee ?
Kiuruveden Ratsastajat järjestää toivotun sääntökoulutuksen Ratsastuskeskus Lupiksella (Niemenmutka 39, 74700 Kiuruvesi) lauantaina 18.1. iltapäivällä. Kouluttajana Elise Toppinen. Kellonaika tarkennetaan lähempänä!
Syyskokouksen ja pikkujoulujen yhteydessä julkistettiin vuoden kiuralainen, Kiura 30v -apurahan saajat sekä kilpailumenestyksen perusteella palkitut jäsenet
KiuRan pikkujoulut ja syyskokous Puistolassa alkaen klo 18. Tervetuloa mukaan!
RSS ATOM